Beekstraat 7-9, Apeldoorn info@dekoninglampen.nl 055 - 521 32 86

Vier goede redenen om te kiezen voor LED lampen

1. Energiezuinig

Energiezuinige ledverlichting is sterk in ontwikkeling. Het lage energieverbruik van ledverlichting is het grootste voordeel ten opzichte van de traditionele gloeilamp. Vanaf 3W tot 8W ledlampen zijn voor het huishoudelijke gebruik de meest voorkomende.
 

2. Ook in warm-wit

De generatie ledverlichting die nu ontwikkeld wordt is goed bruikbaar in onze woonsituatie. De kleurtemperatuur komt steeds dichter bij de gloeilamp (2700 - 3000 Kelvin). Hoe lager het getal, hoe warmer het licht.

3. Minder warmte van de lamp

Bij een ledlamp wordt er minder warmte naar voren afgegeven. Handig bij leeslampen, bureaulampen en boven tafels. Door de weinige warmte die vrijkomt bij led is het ook een veilige verlichting bij armaturen die gemakkelijk kunnen worden aangeraakt zoals wandlampen, staande lampen, vloerlampen en tafellampen.
 

4. Lange levensduur

De levensduur van led lichtbronnen is ongeveer 15.000 - 25.000 branduren. Bij een gloeilamp is dat zo'n 1.000 tot 1.500 branduren en bij een spaarlamp mag u rekenen op 8.000 tot 10.000 branduren. Led gaat dus veel langer mee.
LET OP:
Niet alle ledverlichting is dimbaar!
Neem contact op met De Koning Lampen
in Apeldoorn voor een goed advies.